Biosimilars

Biosimilars zijn een groep biologische geneesmiddelen die vergelijkbaar zijn met bestaande biologische therapieën. Biogen heeft veertig jaar ervaring met het afleveren van complexe biologische geneesmiddelen en beschikt over de uitgebreide wetenschappelijke kennis en de hoogwaardige productiefaciliteiten die nodig zijn om biosimilars te produceren.

Onze kennis over Biosimilars binnen handbereik

Laatste nieuws

Over Biosimilars
Over Biosimilars

Biogen heeft de expertise om biosimilars te produceren en een betrouwbare levering te realiseren. Biosimilars kunnen kostenbesparingen realiseren en daarmee de toegang tot geneesmiddelen verbeteren.

Lees verder
Bestellen materialen

In de eShop kunt u diverse materialen bestellen zoals een koeltas, brochures en startpakketten. Om gebruik te kunnen maken van de eShop heeft u een account nodig.

Lees verder

Vragen over Biosimilars?

Wij staan altijd klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden. Heeft u aanvullende informatie nodig over ons portfolio of heeft u hulp nodig bij het aanvragen van materialen, neem dan contact op met het Biosimilars team. Wij helpen u zo snel mogelijk op weg:

Wanneer u vragen heeft over onze geneesmiddelen, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de medische afdeling van Biogen via 020-8080270.

Ook kunt u een e-mail sturen naar: medinfo.europe@biogen.com.

In geval van bijwerkingen:
Binnen 24 uur contact opnemen met de farmacovigilantie afdeling van Biogen Tel: 020-8080270

E-mail: medinfo.europe@biogen.com.

Biogen-140728, september 2022