Beyond Medicine

Biogen zet zich al sinds 1978 in voor mensen met neurologische aandoeningen: ziektes die hersenen, ruggenmerg, zenuwen en spieren treffen. Biogen heeft daarbij een duidelijke missie: grenzen verleggen binnen de neurologie. We zien onszelf dan ook als “pioneers in neuroscience.” Wij geloven dat er geen ziektegebied bestaat met zoveel behoefte aan nieuwe medicijnen én zoveel potentie voor verbeteringen. Mede door Biogen is de behandeling van Multiple Sclerose (MS) in de afgelopen 25 jaar volledig veranderd. Ook ontwikkelden we als eerste een medicijn tegen spinale musculaire atrofie (SMA). En de komende jaren hopen we ook bij andere neurologische ziektes voor zulke doorbraken te zorgen.

Laatste nieuws

Blogs Dorota Mazurkiewicz
Het roer moet om bij zeldzame ziektes

Blogs Dorota Mazurkiewicz,
Managing Director Biogen Nederland

Lees meer
Pioneers in Neuroscience

We leggen uit waarom we ons richten op neurologie en wat we verstaan onder ‘pionieren’.

Lees meer
Duurzaam betaalbare zorg

Nederlanders geven direct en indirect jaarlijks 5000 euro uit aan zorg. Daarom wordt er kritisch gekeken naar uitgaven in de zorg. Dat geldt ook voor uitgaven aan geneesmiddelen.

Lees meer

Vragen over Biogen?

We staan altijd klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden. Met vragen over Biogen, ontwikkelingen in de gezondheidszorg of andere vragen over ons vakgebied, kunt u contact opnemen met Sytse Buruma, Head of Corporate Affairs: sytse.buruma@biogen.com

Biogen-140742